Kassler- och broccolipaj

Kassler- och broccolipaj:    4 port.
 
300 g broccoli (fryst)
350 g kassler
250 g keso
200 g riven ost
5 ägg
3 dl grädde
salt, peppar och riven muskotnöt
 
Lägg broccoli och kassler i en smord form.
 
Blanda keson med lite av grädden och fördela ut i formen, strö över den rivna osten.
 
Vispa ihop ägg och grädde, smaksätt med salt, peppar och muskot.
 
Häll äggstanningen över pajinnehållet.
 
Grädda i 225 grader i 20.25 minuter (mitten av ugnen). 
 
Servera med sallad.
 
 
Vi tycker att den är jättegod! Vi är inte så glada för broccoli annars, men i denna pajen passar det bra!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0