Kyckling

Läste krönikan i nst i dag, den var bra tycker jag. Krönikan hittar du här:
  http://hd.se/mer/2013/11/16/ingen-vill-doda-en-kyckling/
 
Visst kostar en KRAV-märkt kyckling mer än en "vanlig" kyckling, men så har den haft ett bättre liv och smakar så mycket bättre. Bosarps kyckling i Skanör är den enda KRAV-märkta producenten i Sverige. Deras kycklingar är avsevärt dyrare, men rör sig fritt utomhus, äter ekologiskt foder och lever i 70 dagar, de industriellt uppfödda lever i 35 dagar. Bjärefågel föder också upp kycklingar på ett liknande sätt.
 
Jag väljer hellre en sådan här kyckling än den "vanliga" till middag.
 
 
http://bjarefagel.com/
 
 
http://www.bosarpkyckling.se/

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0