Nyupptäckt maträtt

Jag har nyligen lagat en rätt efter ett tips på ett odlarforum: Stekta gröna tomater.
Det var faktiskt riktigt gott! God smak och fin krispighet! Vi kommer att laga det flera gånger i höst,
vi har massor med egenodlade, gröna tomater.
 
 
Stekta, gröna tomater:
 
½ kg gröna tomater
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
salt, peppar, cayennepeppar
 
Hacka eller skiva tomaterna och hacka lök och vitlök. Fräs allt i smör i en stekpanna ca 10-15 minuter. Krydda.
Passar mycket bra till en köttbit, men säkert även till fisk och kyckling.
I stället för cayennepeppar kan man ta färsk chili.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0