Bounty
Direkt från www.annikarogneby.se :
Kokoschoklad (Bounty)
Antal
12–14 st
Ingredienser
1 dl sukrin 50 g kokosfett 1 dl grädde 1 dl kokosmjölk (gärna organic coconut milk från Blue Dragon eller Santa Maria tack vare deras låga kolhydratvärde) 200 g riven kokos 100 g choklad med hög kakaohalt (>70 %)
Beskrivning
1. Smält sukrin och kokosfett i en kastrull. 2. Tillsätt kokosmjölk, grädde, kokos och låt det sjuda. 3. Rör samman allt och låt sedan smeten stå 1 timme i kylen och vila. 4. Forma degen till 12–14 kvadratliknande bitar. 5. Sätt in bitarna i frysen och låt vila 1 timme. 6. Smält chokladen försiktigt i mikron. 7. Doppa kokosbitarna i chokladen. 8. Ställ in i frysen för att bitarna ska kallna. Förvara sedan i kylen.
Kommentarer
Trackback