Grönpepparkyckling
1 Kyckling, stekt eller grillad
benas ur och skärs i mindre bitar. Lägg i en form.
Sås:
3-4 dl vispgrädde
1½ msk krossad grönpeppar
3 msk kinesisk soya
1½ msk fransk senap
125 g smör
½ tsk strösocker
Låt alla ingredienser till såsen koka upp och slå den över kycklingen. Låt svalna och sedan stå kallt 1-2 dygn.
Grädda i 225 grader ca 15-20 min. Rör om då och då.
Servera med sallad.
benas ur och skärs i mindre bitar. Lägg i en form.
Sås:
3-4 dl vispgrädde
1½ msk krossad grönpeppar
3 msk kinesisk soya
1½ msk fransk senap
125 g smör
½ tsk strösocker
Låt alla ingredienser till såsen koka upp och slå den över kycklingen. Låt svalna och sedan stå kallt 1-2 dygn.
Grädda i 225 grader ca 15-20 min. Rör om då och då.
Servera med sallad.
Kommentarer
Trackback