Hösthallon

Jag har precis varit ute och plockat en handfull hösthallon. Det är kanske inte så mycket, men jag får i varje fall så det räcker till yoghurten varje morgon och det är jag så tacksam för!


Kommentarer
Postat av: Emma

Det låter gott!

2010-09-21 @ 15:38:11
URL: http://akeroe.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej! Jag vet inte riktigt hur jag hittade hit men jag förstår att du tyder drömmar. Jag drömmer väldigt.. konstigt just nu och undrar lite hur jag ska tolka en del av mina drömmar. Jag testar att skriva den här så att du kanske kan tyda den, om du har tid över eller ork någon kväll!



Jag letar efter min sambo i min hemort Björklinge. Det är höst och blött ute. Fullt av löv och grenar överallt. Björklinge i sin tur är lite mer sjaskigt än vad det egentligen är – husen är gråa och lite förfallna och gatorna är inte städade på länge.

Jag kommer till något som liknar ett ställe, Prästgårdshöjden heter det, men känner inte igen mig helt. Vid en garage-port ligger en stor boaorm halvt ihoprullad och pratar för sig själv, utan att bry sig om mig ett dugg.



Längre bort ser jag en träd-koja. Därifrån kanske jag ser min sambo, tänker jag och klättrar upp. Väl där uppe ser jag honom sitta på en balkong långt borta och prata med några kompisar. Vid mina ben krälar det en massa katter som jag sätter mig ner och klappar en stund.

Någonstans där inser jag att katterna vill göra mig illa och är knarkpåverkade och beter sig läskigt. (Underligt, jag vet.) Jag blir livrädd och klättrar snabbt ner ifrån kojan, förstås inte utan att fastna och nästan snubbla, med katterna efter mig. Försöker att springa ifrån dem men det går inte, de är för snabba. Kastar en keps på en av katterna i hopp om att bli av med den, men just då hoppar en katt på mitt huvud från andra hållet och sätter klorna i mitt huvud.



Jag vaknar då direkt av att jag fullkomligt SKRIKER rakt ut. Något jag aldrig tidigare har gjort av en dröm. Vore tacksam för svar, men förstår om du inte har tid!



Hälsningar

Elin

2010-09-23 @ 19:40:49
Postat av: anki



DRÖMMEN KAN SYMBOLISERA ATT DU ÄR VÄLDIGT OSÄKER OCH KANSKE RÄDD, NÄR DU FÖRSÖKER GÅ DIN EGEN VÄG/FÖLJA DIN INRE RÖST? LITA PÅ DIG SJÄLV!



/ANKI

2010-09-26 @ 12:47:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0