Pajfyllning

 Denna fyllning kan användas bara som den är, eller så fyller man den i en förgräddad pajdeg.
 
Pajfyllning med ost-lök- och paprika
 
3-4 ägg
250 g kesella
2 dl riven ost
1 paprika
1 gul eller röd lök
 
 
Fräs den hackade löken i smör, blanda i den hackade paprikan. Tag av från plattan.
Lägg lök-och paprikablandningen i en pajform.
 
Vispa upp äggen, blanda i kesellan och vispa till en slät smet. Blanda i hälften av den rivna osten.
Häll smeten i pajformen och strö över resten av osten.
 
Grädda i ugnen på 225 grader ca 20 minuter.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0