Kålrotssallad

8 portioner

1 medelstor skalad kålrot
1 msk färskpressad citronjuice
1 liten hackad rödlök
lite finhackad inlagd gurka
1½ tsk salt
peppar
1-2 msk kapris
1 nypa paprikapulver
1 dl majonnäs
1 dl turkisk yoghurt
ev. 4 hårdkokta hackade ägg

Dela kålroten i fyra klyftor och koka mjuka ca ½ timme. Häll av vattnet och låt rinna av.
Hacka dem när de har svalnat och lägg i en salladsskål. Tillsätt övriga ingredienser och blanda väl.
Rör ev. i äggen. Kyl före servering.

Servera till skivad rostbiff eller skinka eller till grillat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0